Motor rijlessen, op weg naar vrijheid.

Motor rijden is vaak voor plezier, maar sommige mensen vinden het voor woon/werk verkeer toch ook vrij ideaal aangezien het steeds drukker op de weg wordt.
Welke reden u ook heeft om uw motor rijbewijs te willen halen, u bent precies op het juiste adres.

Wij geven alle soorten klasses motorrijles.

Categorie A1, A2 en categorie A. Omdat het motor rijbewijs i.v.m. leeftijden een hoop regels heeft kunt u kijken op de website van de rijksoverheid in welke categorie u valt.

Tijdens het behalen van uw motor rijbewijs moeten er 2 examens afgelegd worden. Dat is een AVB examen hier spreken wij over voertuigbeheersing, daarbij moet u denken aan snelle en langzame oefeningen op een parkeerterrein door middel van pylonen. En het 2de examen is het AVD examen hier spreken wij over verkeersdeelname. Dat is het examen wat u ook aflegt met uw auto, vrachtwagen en bus rijbewijs.

Onze motoren zijn Suzuki's, door het goede samenwerken met Motoport Rockanje hebben wij altijd goed onderhouden voertuigen!

Op beide examens bereid onze instructeur u helemaal voor, maar uiteraard alles wat u leert is voor het worden van een verkeersverantwoordelijke en veilige motorrijder.

Gelijk aanmelden?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alle informatie al heb ingewonnen bij onze rijschool. Dan kan je je hier snel en eenvoudig aanmelden

Zodra wij het formulier ontvangen hebben, dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij ons op het kantoor.