Autorijbewijs halen

Wij zijn een kleine rijschool met rijinstructeurs in verschillende categorieën en tevens familie bedrijf hierdoor kunnen wij een persoonlijke en leuke sfeer bieden tijdens je rijles. Bij ons ben je geen nummer maar een uniek persoon. 

Wij gaan voor kwaliteit. Hierin verstaan wij dat je uiteindelijk als veilige, verkeersverantwoordelijke en defensie bestuurder de weg op kan. Dit doen wij door middel van een RIS opleiding. Met de rijopleiding in stappen gaan wij op zoek naar de naaste ontwikkeling van de leerling, hierdoor wordt de leerling een verantwoordelijke en zelfstandige bestuurder die went aan het afnemen van toetsen en examens. Mocht je meer willen lezen over deze manier van opleidingen klik dan hier!

Tijdens je rijlessen hebben wij een instructievordering kaart en een praktijk boek. Met deze kaart en het boek houden wij alle processen bij tijdens elke rijles. Zo weet jij zowel je rij-instructeur precies waar je bent en wat je te wachten staat.

Je krijgt je eigen rij-instructeur toegewezen en met hem/haar kan je tijdens je rijopleiding gelijk mee in contact staan over je rijlessen, vorderingen of eventuele vragen.

Wij rijden in Opel Corsa's en een Volkswagen Polo en door een goede samenwerking met Autobedrijf den Hartog in Hellevoetsluis worden onze auto's altijd meteen onderhouden zodra dit nodig is en zijn onze voertuigen in optimale staat.

Je rijbewijs halen wil je op een leuke, leerzame en verantwoorde manier en dat is waar wij voor staan!

Aanmelden?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alle informatie al heb ingewonnen bij onze rijschool. Dan kan je je hier snel en eenvoudig aanmelden.

Zodra wij het formulier ontvangen hebben, dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij ons op het kantoor.