Autorijbewijs halen

Bij ons ben je geen nummer maar een uniek persoon. Door onze kleine bezetting van rijinstructeurs en tevens familie bedrijf kunnen wij een persoonlijke en leuke sfeer bieden tijdens je rijles.
  
Wij gaan voor kwaliteit. Hierin verstaan wij dat je uiteindelijk als veilige, verkeersverantwoordelijke en defensie bestuurder de weg op kan. Maar zoals wij altijd zeggen na het behalen van je rijbewijs heb je zelf je eigen verantwoording hierover.
Wij rijden in een Opel Corsa's en door een goede samenwerking met Autobedrijf den Hartog in Hellevoetsluis worden onze auto's altijd meteen onderhouden zodra dit nodig is en zijn onze voertuigen in optimale staat.

Tijdens je rijlessen hebben wij een instructievordering kaart. Met deze kaart houden wij alle processen bij tijdens elke rijles. Zo weet jij zowel je rij-instructeur precies waar je bent en wat je te wachten staat.

Je krijgt je eigen rij-instructeur toegewezen en met hem/haar kan je tijdens je rijopleiding gelijk mee in contact staan over je rijlessen, vorderingen of eventuele vragen.

Je rijbewijs halen wil je op een leuke, leerzame en verantwoorde manier en dat is waar wij voor staan!

Gelijk aanmelden?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alle informatie al heb ingewonnen bij onze rijschool. Dan kunt je je hier snel en eenvoudig aanmelden.

Zodra wij het formulier ontvangen hebben, dan nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij ons op het kantoor.